Draaideurkast op maat - Luxe maatwerk!

Met een draaideurkast op maat kiest u voor echt vakmanschap en hoge kwaliteit draaideurkasten. Onze specialistische vakmannen hebben jarenlange ervaring in het leveren en monteren van hoogwaardige draaideurkasten op maat. Met onze landelijke inmeetservice komen we persoonlijk langs om alles in te meten en voorzien we u van vrijblijvend en deskundig advies. Wij tonen u al onze kleurenstalen en kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden voor de perfecte draaideurkast op maat!

Stel uw draaideurkast op maat samen

Bepaal zelf de norm en stel uw draaideurkast op maat naar eigen wens samen. Aan de hand van de handige configurator tool op onze website kunt u gemakkelijk en snel een complete en originele draaideurkast op maat samenstellen. Een maatwerk draaideurkast is in vele uni- en decorkleuren leverbaar. En wordt op een fraaie wijze van vloer tot plafond, vrijstaand of onder een schuin dak gemonteerd. Ook hier kunt u de indeling zelf bepalen en met de keuze aan een veelzijdigheid van accessoires maakt u de kast compleet "af".

Wanneer u kiest voor een draaideurkast op maat kunt u deze ook uitrusten met een subtiele knop, robuuste greep (voorzien van softclose scharnieren) of juist greeploos uitgevoerd met 'push-to-open'. Kortom, ook wat betreft draaideurkasten op maat zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos!

Indeling van uw draaikeurkast op maat

U kunt bij ons uw draaideurkast op maat tot in detail samenstellen, zodat uw kast perfect past bij uw woonstijl. Zowel het kastinterieur, als de kastdeuren worden op maat gemaakt. Echt maatwerk dus! Ook de inrichting van uw draaideurkast op maat bepaalt u helemaal zelf. Wilt u meer hangruimte Of heeft u liever meer legplanken? Vindt u een ladeblok handig? Bij ons kan het allemaal. U kunt zelfs allerlei luxe accessoires toevoegen aan uw kast. Denk aan een schoenenrek, garderobelift, stropdassenrek of een riemhouder. Ontdek de mogelijkheden voor een draaideurkast op maat met onze configurator en bekijk meteen hoeveel het kost!

Draaideurkast op maat! Ga naar de online kasten configurator en stel zelf uw eigen kast samen inclusief prijsberekening. Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact met ons op!

Draaideurkast op maat Enschede