Kastinrichting op maat

Wilt u uw kast volledig naar uw wens inrichten? Kies dan voor een kastinrichting op maat. Dit kan voor elk soort kast, zowel een inloopkast, kledingkast als een kast voor uw woonkamer. Bij uw kastinrichting kunt u kiezen voor onder meer legplanken, hangruimte of een ladeblok. Alles is mogelijk.

In 3 stappen uw kastinrichting samenstellen

In de volgende 3 eenvoudige stappen stelt u zelf uw kastinrichting samen.

Stap 1

De eerste stap is de keuze uit de afmetingen van de kast en de dikte van de planken: U heeft de keuze uit planken van 18 mm, standaard, en 22 mm, vaak mooier en steviger, dikte. Die laatste zijn een goed idee voor een mooie inloopkast en boekenkasten of kantoorkasten voor zware boeken of ordners.

Stap 2

De tweede stap is de keuze voor de kleur van de kast, ladefronten en achterwand: Wilt u een kastinrichting met of zonder achterwand? Een standaard of een luxe ladeblok? Beiden bezitten een softclose systeem. Een lade van het luxe ladeblok kunt u helemaal uit de kast trekken, van een standaard lade blijft 10 cm in het kastinterieur zitten. Voor de lades kunt u kiezen uit 5 verschillende ladegrepen. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor het push-to-open systeem, de lade opent dan vanzelf wanneer u op het frontje drukt.

Stap 3

De derde stap is het kiezen van luxe accessoires: De finishing touch voor uw kastinrichting. Denk aan een garderobelift, uittrekbaar dassenrek, riemhouder, schoenenrek, broekhouder, enzovoorts. Ook zijn er accessoires voor woonkamerkasten, boekenkasten of kantoorkasten, zoals verlichting of een uittrekbare legplank.

Persoonlijk advies met inmeetservice

Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk advies over alle mogelijkheden voor uw kastinrichting? Maak dan een afspraak met onze adviseur bij u thuis. U ontvangt dan advies over alle mogelijkheden voor uw kastinrichting en alles wordt meteen ingemeten. Wenst u de kasten en kastinterieurs eerst zelf te zien? Bezoek dan onze showroom.

Kastinrichting op maat Enschede