Schuifdeurkasten Op Maat

Op maat gemaakte schuifdeurkasten zijn ruimtebesparender dan gewone standaard slaapkamerkasten, omdat deze geheel kamerhoog worden gemaakt en men daarnaast geen ruimte verliest door open draaiende deuren. Het bed kan dan ook dichter bij een schuifdeurkast worden geplaatst.

Strakke, minimalistische of klassieke schuifdeuren

U kunt kiezen uit verschillende soorten schuifdeuren, al dan niet voorzien van een frame in een kleur naar wens. De schuifdeurkast zal dan altijd combineren met de rest van uw interieur.

Prijsvriendelijk en flexibel door eigen meubelmakerij

Doordat wij alle kasten in eigen meubelmakerij produceren en rechtstreeks, dus zonder tussenkomst van derden, leveren aan de consument, zijn onze schuifdeurkasten bijzonder prijsvriendelijk. Ook zijn wij hierdoor zeer flexibel: er wordt - in tegenstelling tot de meeste kastenproducenten - in het geheel niet gewerkt met standaardelementen. De kasten kunnen dan vrijwel altijd aan elke situatie worden aangepast. Een eigen montageteam van echte meubelmakers zorgt ervoor dat uw kast perfect wordt ingebouwd. Uiteraard wordt uw kast voordat de productie wordt gestart bij u thuis ingemeten.

Verlichting schuifdeurkast

Ook kunnen de schuifdeurkasten worden uitgevoerd met een lichtkoof voorzien van ledspots. Deze wordt uiteraard door ons aangesloten. Voor de kleur of het houtdessin van de lichtkoof kunt u kiezen uit talloze kleuren.

Kastinterieur

Het kastinterieur is uiteraard ook zelf te bepalen en eveneens in talloze kleuren en houtdessins leverbaar. U kunt de indeling in 18mm wit, 18mm houtdessin/kleur naar wens of in 28 mm dik materiaal laten uitvoeren. Het kastinterieur wordt standaard zonder achterwanden en bodemplaten geleverd. Deze onderdelen zijn namelijk voor de constructie niet nodig, maar uiteraard wel leverbaar.

Elke maat mogelijk - tot maar liefst 275 cm hoog

De schuifdeurkasten worden kamerhoog in elke gewenste breedte gemaakt. De maximale breedte per deur is voor de frameloze schuifdeuren 100cm breed. De schuifdeuren voorzien van een frame kunnen echter breder worden gemaakt. Lagere deuren, bijvoorbeeld voor het creëren van bergruimte op zolder, kunnen dan ook rond de 200cm breed worden gemaakt! Ook als u een heel hoog plafond heeft, kunt u kamerhoge schuifdeuren laten maken. De schuifdeuren voorzien van een frame kunnen maar liefst tot 275cm hoogte worden gemaakt.

Schuifdeuren voor inloopkast

Het schuifdeursysteem kan perfect worden gebruikt voor een inloopkast. U kunt overigens reeds een inloopkast creëren vanaf een diepte van ca. 90cm; een dergelijke inloopkast is vaak voordeliger dan een schuifdeurkast.

Schuifdeurkast op maat Enschede